Телефон

(+359) 899 879 485Работно време: 09:00 – 18:00 Ч

Адрес

гр. ШуменАлеко Константинов № 6, ет. 1

E-mail за контакти

imoti@rolvis.bg- - - - - - - - - - - - -

Форма за контакти