Детайли за имота

281 000 лв.
Описание

Четиристаен апартамент НОВО СТОИТЕЛСТВО

Апартамент -

                               

Отлична възможност за инвестиция на зелено!

ЕКСКЛУЗИВНА ОФЕРТА!                                       БЕЗ КОМИСИОН ОТ КУПУВАЧА!

Инвеститор е строителна фирма РОЛВИС ООД с опит в строителството над 15 години. Към момента е завършена напълно конструкцията на сградата.

ЧЕТИРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ 156.64 кв.м. от които 16,75 кв.м. общи части, на 4-ти жилищен етаж над магазини в новострояща се 5-етажна жилищна сграда в района на болницата – срещу хипермаркет КАУФЛАНД. Районът е изключително привлекателен с комуникационната си близост до множество магазини, здравни заведения, аптеки, училища и детски градини. В непосредствена близост се намира спирка на градския транспорт. Има възможност за закупуване на парко място.  Сградата е газифицирана и е с асансьор. Апартамента се състои от три спални, дневна с кухненски тракт и трапезария, тоалетна, баня с тоалетна, перално помещение, дрешник, килер, две малки и една голяма тераса, разкриваща невероятна панорамна гледка.

Цена: 281 000 лв.

За повече информация, се обадете на посочения телефон – 0899 879485 или заповядайте в офиса ни на ул. „Индустриална“ № 36, за да се запознаете с проекта и да Ви изготвим индивидуална оферта.

„Имоти РОЛВИС“ Ви предлага: безплатна юридическа консултация, подготовка на документи, съдействие при покупка на имот чрез ипотечен банков кредит! За да се запознаете със всички наши оферти, посетете нашият сайт www.imoti-rolvis.bg

Характеристика на Имота
  • Апартамент
Агент
admin
0899 879 485