Шумен

98 510 евро
Детайли за имота

Шумен

98 510 евро
Описание

Tристаен апартамент НОВО СТРОИТЕЛСТВО

Апартамент - Шумен

                                              ЕКСКЛУЗИВНА ОФЕРТА!                                     БЕЗ КОМИСИОН ОТ КУПУВАЧА!

                                                                    Отлична възможност за инвестиция на зелено!

Инвеститор е строителна фирма РОЛВИС ООД с опит в строителството над 15 години. Към момента е завършена напълно конструкцията на сградата.

ТРИСТАЕН АПАРТАМЕНТ 98.51 кв.м. на 3-ти жилищен етаж над магазини в новострояща се 5-етажна жилищна сграда в района на болницата – срещу хипермаркет КАУФЛАНД. Районът е изключително привлекателен с комуникационната си близост до множество магазини, здравни заведения, аптеки, училища и детски градини. В непосредствена близост се намира спирка на градския транспорт. В цената е включено един брой парко място. Сградата е газифицирана и е с асансьор. Апартамента се състои от две спални, дневна с кухненски тракт и трапезария, тоалетна, баня с тоалетна, перално помещение, килер, дрешник, две тераси.

Цена: 98 510 евро.

За повече информация, се обадете на посочения телефон – 0899 879485 или заповядайте в офиса ни на ул. „Индустриална“ № 36, за да се запознаете с проекта и да Ви изготвим индивидуална оферта.

„Имоти РОЛВИС“ Ви предлага: безплатна юридическа консултация, подготовка на документи, съдействие при покупка на имот чрез ипотечен банков кредит! За да се запознаете със всички наши оферти, посетете нашият сайт www.imoti-rolvis.bg

Характеристика на Имота
  • Апартамент
Агент
admin
0899 879 485