Широк Център Шумен

2770 лв / месец
Детайли за имота

Широк Център, Шумен

2770 лв / месец
Описание

Оферта № 26 - ОФИС

Друг - Шумен

Предлагаме Ви Помещение под наем на две нива с търговска площ 350 кв. м. Първото ниво е от 204 кв. м. , а второто е от 150 кв. м. , има денивелация. Разположено е в централната част на града, на кръстовище на два булеварда. Има четири входа. Района е пешеходна зона и оживено автомобилно кръстовище, непосредствено до основна спирка на обществения транспорт, лесен достъп. ИЗПОЛЗВАНЕ НА 4 СОБСТВЕНИ ПАРКО МЕСТА В ПАРЦЕЛА.
Помещението е изцяло с южно изложение. Височина на помещението-3. 60м. , алуминиева дограма термомост със стъклопакет, алуминиевата дограма тип Хармоника 3, 5м., кухненски бокс, 3 бр. санитарни възли, 3 броя колонни климатици, окабеляване- за телефон, кабелна телевизия, СОТ, конструкция и изводи за 4 светещи реклами. Помещението е било използвано за офис в продължение на 10 години. Прегражданията са от алуминиева дограма без да е захваната в пода. Лесно и бързо се демонтират за получаване на общ обем на двата етажа.
Цена: 2770 лв без ДДС

 

За повече информация, моля заповядайте в офиса ни в гр. Шумен, ул. „Алеко Константинов“ №6, ет.1 или се обадете на посочения брокер – 0899 879 485

„Имоти РОЛВИС“ Ви предлага: безплатна юридическа консултация, подготовка на документи, съдействие при покупка на имот чрез ипотечен банков кредит!

Характеристика на Имота
  • Друг
  • PVC дограма
  • Кабелна Телевизия
  • Паркомясто
  • Климатик
Агент
admin
0899 879 485