Шумен

5-6 лв
Детайли за имота

Тракия, Шумен, България

5-6 лв
Описание

Оферта № 36 ТЪРГОВСКИ ПОМЕЩЕНИЯ

Склад - Шумен

Предлагаме на Вашето внимание ПОД НАЕМ отделно обособени и заедно части от сграда в Индустриална зона гр. Шумен.  Базата е разположена в оградено, самостоятелно  обособено дворно място с площ 4200 кв.м..  Масивната сграда включва:

  • Приземен етаж, обособен като офиси, стаи за срещи и склад с рампа – 760 кв.м.
  • Първи етаж, състоящ се от сервизни помещения и просторни зали, подходящи за различни търговски  и/или производствени дейности – 850 кв.м.
  • Подземен етаж с помещения, подходящи за склад – 500 кв.м. Помещенията са подходящи и предназначени за различен тип дейности като офиси, складове, производствена дейност, ресторантьорство и кафе аперитив и др. Сградата е газифицирана, със собствен трафопост, парк и паркинг,товарна рампа за камиони. Помещенията за производство са просторни, светли и с различна площ. В близост до пътни артерии и спирка за градски транспорт.

Наемна цена: 5-6 лв./кв.м. в зависимост от наетата площ

За повече информация, моля заповядайте в офиса ни в гр. Шумен, ул. „Алеко Константинов“ №6, ет.1 или се обадете на посочения брокер 0899 881 858. „Имоти РОЛВИС“ Ви предлага: безплатна юридическа консултация, подготовка на документи, съдействие при покупка на имот чрез ипотечен банков кредит!

Характеристика на Имота
  • Склад
Property Map
Loading Map
Агент
Маргарита Кадиева
Брокер
0899 881 858