Шуменска област, гр. Нови Пазар

300 000 лв.
Floor Plan Floor Plan 2
Детайли за имота

Шуменска област, гр. Нови Пазар

300 000 лв.
Описание

Оферта № 184 - СКЛАДОВА БАЗА

Склад - Шуменска област гр. Нови Пазар

Предлагаме Ви БИЗНЕС ИМОТ в гр. Нови Пазар – представляващ парцел с площ 12 д-ка с асфалтово покритие, ограден изцяло с оградна мрежа и две големи портални врати, заедно с изграден в имота склад с площ 840 кв.м. и три броя преместваеми обекта, използвани за офиси. Склада е монолитна постройка – бетонова конструкция и бетонов покрив, който е изцяло отремонтиран, като е изградена нова хидроизолация с ламаринено покритие, 2 бр. големи врати, така, че да може да влизат камиони. В момента склада се използва за зърнобаза (съхранение на селскостопанска продукция), но е чудесно решение за съхранение и на други стоки или организиране на производство. Наличието на огромна асфалтова площ в двора пред склада позволява за комфортни товаро-разтоварни работи, както и отдаване под наем на паркоместа за камиони и др. транспортна техника. В имота има вода и ток. Локацията е много удобна за бизнес, обслужващ градовете Шумен и Варна.

Цена: 300 000 лв.

За повече информация, моля заповядайте в офиса ни в гр. Шумен, ул. „Алеко Константинов“ №6, ет.1 или се обадете на посочения брокер – 0899 881 858

„Имоти РОЛВИС“ Ви предлага: безплатна юридическа консултация, подготовка на документи, съдействие при покупка на имот чрез ипотечен   банков кредит!

Характеристика на Имота
  • Склад
  • Земята е 12000 m²
  • Етажната площ е 840 m²
  • Ограда
Агент
Маргарита Кадиева
Брокер
0899 881 858